ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автори:

Бурлаков Михайло Васильович, начальник відділу прикордонного загону


Доповідачі:



Бурлаков Михайло Васильович, начальник відділу прикордонного загону

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Дата реєстрації:

07.02.2023

Проголосовано:

10.02.2023 01:02:34

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    16
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    9

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ



УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

__ СЕСІЯ

VIIІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ 


ПРОЄКТ


         від «__»     ______ 2023 року  


                                                                 №  




Про затверодження  Програми підвищення ефективності діяльності

підрозділів 31 прикордонного загону

на 2023-2024 роки

 




     Керуючись п.22  ч.I ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши лист прикордонного загону Державної прикордонної Служби України від 31.12.2022 року №702/14552-22, враховуючи висновок фінансового відділу від  12 січня 2022 року №1, рекомендації постійної комісії селищної ради з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької  діяльності, комунальної власності та інвестицій від «__»  _____ 2023 року,  селищна  рада  

 


ВИРІШИЛА:

 


1. Затвердити Програму підвищення ефективності діяльності підрозділів 31 прикордонного загону на 2023-2024 роки  (далі - Програма, додається).

2. Головний розпорядник коштів даної Програми – Глибоцька селищна рада, відповідальний виконавець – 31 прикордонний загін.

3.  Відповідальному виконавцю Програми звітувати про хід та виконання Програми на сесіях селищної ради, в терміни, визначені  Порядком формування, фінансування та моніторингу виконання селищних (комплексних) програм, затвердженим рішенням селищної ради від 15 грудня 2016 року №55-5/16. Після закінчення дії Програми відповідальному виконавцю скласти заключний звіт про результати виконання Програми та подавати його на розгляд сесії селищної ради разом з пояснювальною запискою про кінцеві результати виконання Програми не пізніше ніж у двомісячний термін після закінчення встановленого строку виконання Програми. 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію селищної ради з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій (Колотило Ю.Т.)








Глибоцький селищний голова  


         Григорій ВАНЗУРЯК  

 

ДОДАТКИ

1 Програма.pdf Переглянути