ПРОЄКТ РІШЕННЯ №

УКРАЇНА
ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
19 СЕСІЯ
VIIІ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
ПРОЄКТ 
                                                                                                                                                                             
 від __________2021 року  
                                                                 №
Про розгляд депутатського запиту 
Каменюка В.К., Микитюк Ю.І. щодо 
 встановлення уповільнювачів руху
перед дитячим садочком с. Черепківці

 
    Керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 13, 22 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», розглянувши депутатський запит депутатів Глибоцької селищної ради Каменюка В.К., Микитюк Ю.І.  враховуючи рекомендації постійних комісій селищної ради від  ________  2021 року, селищна рада

ВИРІШИЛА:
1. Направити депутатський запит (додається) депутатів Каменюка В.К., Микитюк Ю.І. щодо встановлення на дорозі перед дитячим садком с. Черепківці двох «уповільнювачів руху» з розміткою і відповідними  знаками керуючому справами виконавчого комітету Лопуляку І.К. та начальнику фінансового відділу Сльоз О.П. для розгляду та інформування депутатів.
2.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій  (Колотило Ю.Т.), та з питань регламенту, депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально-культурних та кадрових питань (Крайська Д.Г.)
Глибоцький селищний голова          
                 Григорій ВАНЗУРЯК