ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Бадюк Олена Іллівна

Галузь:

Праця та соціальний захист населення

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

10.10.2024

ЗАПРОПОНОВАНІ ПОПРАВКИ
ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
Про надання матеріальної допомоги жителям Глибоцької територіальної громади

УКРАЇНА
 ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
54 СЕСІЯ
VIIІ СКЛИКАННЯ
                           РІШЕННЯ                         
ПРОЄКТ                                                                                                                                                               
від «___» _________ 2024 року                                                          №
 
Про надання матеріальної допомоги жителям Глибоцької територіальної громади.
 
      Керуючись ст. ст. 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Положення про надання одноразової грошової мешканця селища  NNNN, Абрамова Василя Михайловича від 14 жовтня 2024 року,допомоги мешканцям Глибоцької територіальної громади, яке затверджене рішенням селищної ради від 10.02.2023 року № 1552-32/23, на підставі заяви жителя територіальної громади, мешканця селища  NNNN, Дудко Володимира Петровича від 08 жовтня 2024 року та звернення жителя с.Слобідка Абрамова Василя Михайловича від 14 жовтня 2024 року,  враховуючи рекомендації постійної комісії селищної ради від ___________ 2024 року, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Виплатити      одноразову       грошову       матеріальну        допомогу жителям громади Дудці В.П. та Абрамову В.М.:
  2. NNNNNNN року народження, пров. NNNNNN, буд. NN, селище NNNNNN, NNNNNNN району NNNNNN області, для лікування та придбання ліків у зв’язку з NNNNNNNN-  у розмірі 10 тис. грн.
  3. NNNNNNN року народження, пров. NNNNNN, буд. NN, селище NNNNNN, NNNNNNN району NNNNNN області, для лікування та придбання ліків у зв’язку з NNNNNNNN-  у розмірі ___ тис.грн.
         2. Головному бухгалтеру – начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності (Герман А.Г.) провести нарахування матеріальної допомоги в розмірі  згідно п.1 цього рішення.
3. Контрользавиконанням цьогорішенняпокластина постійну комісію селищної ради з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій (Глобак Д.І.)
 
 
 
Глибоцький селищний голова                                     Григорій ВАНЗУРЯК