ПРОЄКТ РІШЕННЯ №

УКРАЇНА
ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
54 СЕСІЯ
VIIІ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
                                                                                                    ПРОЄКТ                                                                                                                                                             
від ____________2024 року                                                           № ______ 
 Про  затвердження  структури
 КНП «Центр надання соціальних послуг         Глибоцької ТГ» в новій редакції   
        
 Відповідно до ст.ст.25,59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про соціальні послуги», постанов Кабінету Міністрів України  від 03.03.2020 року № 177 «Деякі питання діяльності центрів надання соціальних послуг», від 01.06.2020 року № 587 «Про організацію надання соціальних послуг» зі змінами, від 02.08.2024 року № 881 «Деякі питання забезпечення інституту помічника ветерана в системі переходу від військової служби до цивільного життя»,  з метою введення посад фахівця із супроводу ветеранів, враховуючи пропозиції Глибоцького селищного голови та постійних комісій селищної ради  від ____________ року, селищна рада
 
                                                   ВИРІШИЛА: 
 
1. Затвердити структуру КНП «Центр надання соціальних послуг Глибоцької ТГ» в новій редакції, зокрема, ввести  посади фахівця із супроводу ветеранів в кількості 2  штатні одиниці та додаткову посаду психолога – 1 штатна одиниця (Додаток 1).
2. Директору КНП «Центр надання соціальних послуг Глибоцької територіальної громади» Романюк Валентині Василівні внести зміни до штатного розпису.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії селищної ради з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій (Глобак Д.І.) та з питань регламенту, депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально-культурних та кадрових питань (Крайська Д.Г.)
 
 
Глибоцький селищний  голова                              Григорій ВАНЗУРЯК