ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Димчук Наталя Вікторівна

Доповідач:

Димчук Наталя Вікторівна

Галузь:

Державне управління і кадрова політика

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

14.09.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
Про  заслуховування  звіту про роботу  директора Глибоцького об’єднаного трудового архіву Томіленко С.С. та укладання  контракту


УКРАЇНА
ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
53 СЕСІЯ
VIIІ СКЛИКАННЯ
                     РІШЕННЯ                    
         ПРОЄКТ
                                                                                                                                                                                  
від  ___________  2024 року                                                                  №_______
 
Про  заслуховування  звіту про роботу  директора
Глибоцького об’єднаного трудового архіву
Томіленко С.С. та укладання  контракту
     Відповідно до статтей 25,46,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Глибоцької селищної ради №996-17/21 від 09 грудня 2021 року «Про прийняття прав Засновника, прийняття у комунальну власність, зміну найменування та затвердження Положення Глибоцького об’єднаного трудового архіву», Положення про порядок призначення та звільнення з посади керівників об’єктів комунальної власності, затвердженого рішенням Глибоцької селищної ради від  13.01.2016 року №34-3/16, заслухавши звіт про роботу  директора Глибоцького об’єднаного трудового архіву Томіленко С.С.,  враховуючи  рекомендації  постійних  комісій  від  _______2024 року, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
1. Звіт про роботу директора Глибоцького об’єднаного трудового архіву прийняти до відома (додається).
2. Глибоцькому селищному голові продовжити дію трудового договору  ТОМІЛЕНКО Світлани Степанівни  на посаді  директора Глибоцького об’єднаного трудового архіву  та  укласти контракт за згодою сторін строком на чотири роки.
3. Преміювання керівника, встановлення йому надбавок і доплат до посадового окладу здійснювати за розпорядженням Глибоцького селищного голови у разі відсутності заборгованості із заробітної плати працівникам  та з платежів до державного і місцевих бюджетів у межах затвердженого фонду оплати праці.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально-культурних  та кадрових питань (Крайська Д.Г.)
 
 
 
 
 
Глибоцький селищний  голова                         Григорій ВАНЗУРЯК