ПРОЄКТ РІШЕННЯ №

УКРАЇНА
ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА          
50 СЕСІЯ
VIIІ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
ПРОЄКТ
                                                                                                                                                                              
         від «___» липня 2024 року                                                             № _____ 
 
Про списання основних засобів з балансу
Глибоцького закладу дошкільної освіти
(ясла-садок) «Сонечко» Глибоцької селищної ради
 
         Відповідно до ст.25, ч.5 ст.60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч.2 ст.327 Цивільного кодексу України, на підставі Положення «Про порядок списання комунального майна територіальної громади Глибоцької селищної ради», затвердженого рішенням селищної ради від 05 травня 2017 р. №489-22/17, враховуючи клопотання адміністрації Глибоцького ЗДО «Сонечко» від 18.06.2024 року №44 щодо списання з обліку Спортивного комплексу Павлик, рекомендації постійної комісії селищної ради від  ________ 2024  року,  селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
  1. Надати дозвіл Глибоцькому закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Сонечко» Глибоцької селищної ради  на списання з балансу основних засобів у зв’язку з їх фізичною зношеністю, непридатністю для прямого використання, оскільки перебувають в аварійному стані, несуть загрозу безпеці вихованців закладу та  недоцільністю ремонту, а саме:
Інвентарний номер Початкова вартість, грн Нарахований знос, % Залишкова вартість, грн
Спортивний комплекс Павлик
 
  1. Централізованій бухгалтерії відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради списання вказаного майна здійснити комісійно та забезпечити наявність необхідних для списання документів.
  2.  Дерев’яні елементи спортивного комплексу, який підлягає списанню, оприбуткувати як тверде паливо (дрова) та передати закладу дошкільної освіти, що використовує тверде паливо (дрова) для обігріву закладу в осінньо-зимовий період.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію селищної ради з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій (Глобак Д.І.).
 
 
Глибоцький селищний голова                               Григорій ВАНЗУРЯК