ПРОЄКТ РІШЕННЯ №

УКРАЇНА
ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
50 СЕСІЯ
VIII СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
ПРОЄКТ
 
від «___» липня 2024  року                                                                     № _____ 
 
Про найменування нових провулків і вулиці                                                              
 
     Відповідно до статті 26 та статті 37 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши лист Чернівецької регіональної філії державного підприємства «Національні інформаційні системи» за №317245-06 від 07.06.2024, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально-культурних та кадрових питань від _____ 2024 року, селищна рада
 
В И Р І Ш И Л А:
 
1. Присвоїти новим вулицям іменованих об′єктів за межами села Димка на території Глибоцької територіальної громади Чернівецького району Чернівецької області такі назви:
1.1. В урочищі Степове – провулок Степовий 2.
1.2. В  урочищі Царина – провулок Качатник.
1.3. В урочищі Нижнє - вулиця Польова.
2. Один примірник рішення направити Державному підприємству «Національні інформаційні системи».
3 Копію даного рішення направити відділенню поштового зв'язку смт. Глибока Чернівецької дирекції АТ «Укрпошта» та відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Чернівецької районної державної адміністрації.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально-культурних та кадрових питань (Крайська Д.Г.).
 
 
Глибоцький селищний голова                                   Григорій ВАНЗУРЯК