ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Дамаскін Д.І., заступник начальника ВП №5 (смт. Глибока) ЧРУП ГУНП в Чернівецькій області

Доповідач:

Дамаскін Д.І., заступник начальника ВП №5 (смт. Глибока) ЧРУП ГУНП в Чернівецькій області

Галузь:

Охорона громадського порядку і правова політика

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

02.07.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
Про затвердження Програми профілактики правопорушень Глибоцької територіальної громади на 2024-2026 роки

УКРАЇНА

ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

50 СЕСІЯ

VIII СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

ПРОЄКТ

від «___» липня 2024 року № ________

Про затвердження Програми профілактики правопорушень Глибоцької територіальної громади на 2024-2026 роки

Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення активної наступальної протидії злочинності та досягнення уповільнення темпів її зростання на основі чітко визначених пріоритетів поступового нарощування зусиль держави й громадськості, удосконалення законодавства, організації, засобів і методів запобігання й розкриття злочинів, враховуючи висновок фінансового відділу Глибоцької селищної ради від 01 липня 2024 року №10 та рекомендації постійних комісій селищної ради від «___» липня 2024 року, селищна рада 

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити Програму профілактики правопорушень Глибоцької територіальної громади на 2024-2026 роки (далі Програма), що додається.
  2. Відповідальний виконавець Програми – Відділення поліції №5 (смт Глибока) ЧРУП ГУНП в Чернівецькій області, Глибоцька селищна рада.
  3. Відповідальному виконавцю Програми звітувати про хід та виконання Програми на сесіях селищної ради, в терміни, визначені Порядком формування, фінансування та моніторингу виконання селищних (комплексних) програм, затвердженим рішенням селищної ради від 15 лютого 2016 року №55-5/16.

4. Фінансовому відділу селищної ради передбачити кошти, необхідні для реалізації заходів Програми з урахуванням можливостей селищного бюджету.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, комунальної власності та інвестицій (Глобак Д.І.) та з питань регламенту, депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально-культурних та кадрових питань (Крайська Д.Г.) 

Глибоцький селищний голова Григорій ВАНЗУРЯК

ДОДАТКИ

1 Програма на 24-26.pdf Переглянути