ПРОЄКТ РІШЕННЯ №

УКРАЇНА
ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
СЕСІЯ
VІІI СКЛИКАННЯ
ПРОЄКТ РІШЕННЯ
 
_____.2024 року                                                                                       № ____
 
Про розгляд заяви  гр. Дубосевича М.М. стосовно надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
 
Керуючись до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» відповідно до ст. 3,5 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», розглянувши рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування від  _____.2024 р., на підставі заяви від 03.07.2024 р. гр. Дубосевича М.М., мешканця с. Новий Вовчинець, вул.Головна, 11, Чернівецького р-ну, Чернівецької обл., селищна рада
ВИРІШИЛА:
 

  1. Надати дозвіл гр. Дубосевичу Миколі Миколайовичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай) із земель колгоспу «Буковина» розміром: 1,93 га., урочище «Патраш» №9, яка розташована на території Глибоцької селищної ради Чернівецького (Глибоцького) Чернівецької області,  згідно схеми протоколу розподілу земельних часток (паїв) (відповідно до сертифікату на право на земельну частку (пай) – ЧВ № 012728, рішення Глибоцького районного суду від 29 квітня 2024 року, справа №715/1118/24, провадження №2/715/322/24).
  2. Рекомендувати гр. Дубосевичу Миколі Миколайовичу замовити  технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай), згідно до сертифікату на право на земельну частку (пай) – ЧВ № 012728, яка розташована на території Глибоцької селищної ради Чернівецького (Глибоцького) р-ну Чернівецької обл., цільове призначення якої: 01.01 - для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  3. Розроблену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) подати на затвердження чергової сесії.
 
 
 
Глибоцький селищний голова                                          Григорій ВАНЗУРЯК