ПРОЄКТ РІШЕННЯ №

УКРАЇНА
ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
49 СЕСІЯ
VIII СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
ПРОЄКТ
від «___» червня 2024 року                                                          № _____ 
 
Про затвердження Положення
про Службу  у справах дітей
Глибоцької селищної ради (нова редакція)
 
 
      Відповідно до ст. 11, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»? статті 4 Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», ст.ст.11,12 «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Закону України «Про охорону дитинства», Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини»,  наказу Міністерства соціальної політики України «Про затвердження примірних положень про службу у справах дітей»  від 16.09.2021р. №518,  з метою надання допомоги особам чи окремим соціальним групам, які перебувають в складних  життєвих обставинах і не можуть самостійно їх подолати та створення належних умов соціального захисту населення, враховуючи рекомендації Представника Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Чернівецькій області та рекомендації постійної комісії селищної ради від «__» червня 2024 року, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:  
 
1. Затвердити Положення про Службу у справах дітей Глибоцької селищної ради в новій редакції, (додається).
 2. Надати  повноваження начальнику Служби у справах дітей Глибоцької селищної ради ( Гулько А.Г.) здійснити  всі заходи щодо проведення в органах державної реєстрації реєстрацію  Служби у справах дітей Глибоцької селищної ради в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб- підприємців та громадських формувань.
3. Вважати п.2  рішення Глибоцької селищної ради від 09.12.2021 року № 1002- 17/21 «Про створення  служби у справах дітей Глибоцької селищної ради та затвердження Положення про службу у справах дітей», таким, що втратив чинність.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально-культурних  та кадрових питань (Крайська Д.Г.)
 
 
 
 
 
Глибоцький селищний голова                                Григорій ВАНЗУРЯК