ОПИС ДОКУМЕНТУ

Автор:

Ванзуряк Григорій Степанович

Доповідач:

Ванзуряк Григорій Степанович

Галузь:

Державне управління і кадрова політика

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

14.02.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
Про призначення директора КП «Ритуальна служба» Глибоцької селищної ради

УКРАЇНА
ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
 44  СЕСІЯ
VIIІ СКЛИКАННЯ
                            РІШЕННЯ                            
  ПРОЄКТ
                                                                                                                                                                                  
від  ___________  2024 року                                                               №_______
 
Про призначення директора
КП «Ритуальна служба»
Глибоцької селищної ради
 
             Відповідно до статтей 42,  46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Постанови Кабінету Міністрів України від 19.05.1999 р. № 859 «Про умови і розміри оплати праці керівників підприємств, заснованих на державній, комунальній власності, та об’єднань державних підприємств» (зі змінами та доповненнями), Положення про порядок призначення та звільнення з посади керівників об’єктів комунальної власності, затвердженого рішенням селищної ради від  13.01.2016 року №34-3/16,  у зв’язку з відновленням діяльності комунального підприємства,  враховуючи  рекомендації  постійних  комісій  від  _______2024 року, селищна рада

ВИРІШИЛА:
  1. Глибоцькому селищному голові ВАНЗУРЯКУ Григорію Степановичу призначити  СОРОЩУКА  Юрія  Сільвестровича  на посаду директора Комунального підприємства «Ритуальна служба» Глибоцької селищної ради    01 березня 2024 року в порядку переведення  з посади  начальника Глибоцького виробничого управління житлово-комунального господарства  та  укласти строковий трудовий договір  на строк ______  роки.
  2. Встановити розмір посадового окладу керівника підприємства залежно від середньооблікової чисельності працівників в еквіваленті повної зайнятості за рік, вартості активів підприємства або чистого доходу від реалізації товарів (робіт, послуг), за даними останньої річної фінансової звітності, у кратності ______ до мінімального посадового окладу (ставки) працівника основної професії. 
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, правопорядку, гуманітарних, соціально-культурних  та кадрових питань (Крайська Д.Г.)
 
 
Глибоцький селищний  голова                                      Григорій ВАНЗУРЯК