ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Зайцева Ольга Петрівна

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

06.07.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
Про розгляд заяви відділу ЗВтаКВ стосовно затвердження акту погодження меж земельної ділянки по вул. Надсіретська, с. Черепківці

УКРАЇНА
ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
СЕСІЯ
VІІСКЛИКАННЯ
Проект РІШЕННЯ
 
.2023 року                                                                                       №
 
Про розгляд заяви відділу ЗВтаКВ стосовно затвердження акту погодження меж земельної ділянки по вул. Надсіретська,с. Черепківці

 
Керуючись ст. 26, ч.1 ст.52, ч.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 158, 159 Земельного кодексу України, розглянувши пропозиції постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування від   .2023 р., на підставі заяви від 26.06.2023 р. відділу ЗВ та КВ,  селищна рада
                                   
 
1.Затвердити акт комісії з розгляду земельних спорів згідно додатку 1 (додається).
2.Рекомендувати підписати даний акт, поданий головою постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування (Микитюк Ю.І.).
3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування (Микитюк Ю.І.).
 
 
Глибоцький селищний голова                                          Григорій ВАНЗУРЯК
 
 
 
 
 
 
 
 
Додаток 1
до рішення Глибоцької селищної ради
від             .2023 р №                  /23
 
 
АКТ № 23
комісії з розгляду земельних спорів
 
у складі:
голови комісії:  Микитюк Юлії Іванівни
членів комісії:  Зайцевої О.П.,   Шови Т.Д., Карабовської С.М.
за участю :  Гуцуляк В.О.
 
ВСТАНОВИЛА:
 
Земельна ділянка  площею 1,6524 га, розташована по вул. Надсіретська  в с. Черепківці,  цільове  призначення: 07.02 -  для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту.
Земельні ділянки використовується Глибоцькою селищною радою.
Спір полягає: не погодження меж вищезазначеної земельної ділянки суміжним землекористувачем гр. Гуцуляк М.І. кадастровий номер якої: 7321055100:01:001:0112   пов'язано із відсутністю користувача суміжної земельної ділянки - Гуцуляк М.І.     
Встановлено:  межі суміжної земельної ділянки, яка знаходиться в користуванні гр. Гуцуляк М.І. (кадастровий номер якої: 7321055100:01:001:0112) не порушено.
Тому, виходячи з вищенаведеного, рекомендовано, погодити межі земельної ділянки площею 1,6524 га  яка розташована:  по вул. Надсіретська  в с. Черепківці,  цільове  призначення: 07.02 -  для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту.
 
 
Голова комісії:                                                                                   Юлія  Микитюк