ПРОЄКТ РІШЕННЯ №

УКРАЇНА
ГЛИБОЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА
СЕСІЯ
VІІСКЛИКАННЯ
Проект РІШЕННЯ
 
.2023 року                                                                                       №
 
Про розгляд заяви відділу ЗВтаКВ стосовно затвердження акту погодження меж земельної ділянки по вул. Надсіретська,с. Черепківці

 
Керуючись ст. 26, ч.1 ст.52, ч.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ст. 158, 159 Земельного кодексу України, розглянувши пропозиції постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування від   .2023 р., на підставі заяви від 26.06.2023 р. відділу ЗВ та КВ,  селищна рада
                                   

 
1.Затвердити акт комісії з розгляду земельних спорів згідно додатку 1 (додається).
2.Рекомендувати підписати даний акт, поданий головою постійної комісії з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування (Микитюк Ю.І.).
3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, екології та раціонального природокористування, архітектури та містобудування (Микитюк Ю.І.).
 
 
Глибоцький селищний голова                                          Григорій ВАНЗУРЯК
 
 
 
 
 
 
 
 
Додаток 1
до рішення Глибоцької селищної ради
від             .2023 р №                  /23
 
 
АКТ № 23
комісії з розгляду земельних спорів
 
у складі:
голови комісії:  Микитюк Юлії Іванівни
членів комісії:  Зайцевої О.П.,   Шови Т.Д., Карабовської С.М.
за участю :  Гуцуляк В.О.
 
ВСТАНОВИЛА:
 
Земельна ділянка  площею 1,6524 га, розташована по вул. Надсіретська  в с. Черепківці,  цільове  призначення: 07.02 -  для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту.
Земельні ділянки використовується Глибоцькою селищною радою.
Спір полягає: не погодження меж вищезазначеної земельної ділянки суміжним землекористувачем гр. Гуцуляк М.І. кадастровий номер якої: 7321055100:01:001:0112   пов'язано із відсутністю користувача суміжної земельної ділянки - Гуцуляк М.І.     
Встановлено:  межі суміжної земельної ділянки, яка знаходиться в користуванні гр. Гуцуляк М.І. (кадастровий номер якої: 7321055100:01:001:0112) не порушено.
Тому, виходячи з вищенаведеного, рекомендовано, погодити межі земельної ділянки площею 1,6524 га  яка розташована:  по вул. Надсіретська  в с. Черепківці,  цільове  призначення: 07.02 -  для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту.
 
 
Голова комісії:                                                                                   Юлія  Микитюк